El camí fins a l’ACB, comença aquesta nit per al TAU Castelló en Melilla

347
Les filaes i comparses recorren l’avinguda al Vedat fins al centre de majors Santa Elena i anuncien l’inici de les celebracions L’alcalde Jesús Ros primer pregoner de les festes de Moros i Cristians

Aquesta nit a partir de les 21 h en el pavelló Javier Imbroda de Melilla, el TAU Castelló començarà la primera eliminatòria de play-off d’ascens a l’ACB. L’equip castellonenc, que està ja de camí a Melilla, s’enfronta a un equip molt potent fet per a ascendir i que encara que no ha fet una lliga regular com s’esperava, segur que es veurà un equip diferent en aquesta eliminatòria i que res tindrà a veure amb el Melilla que divendres passat va visitar el Ciutat, en un partit en el qual no van posar res de la seua part i va anar per a ells un pur tràmit abans de començar aquesta primera ronda de partits del play-off.

Toni Ten espera poder imposar el seu ritme per a poder contrarestar les virtuts dels de Melilla, “hem d’intentar imposar un ritme alt i portar el partit al nostre terreny. Em preocupa molt la defensa del pal baix i el rebot amb la baixa d’Edu Gatell”. Davant la baixa de Gatell i la negativa de la FEB per a autoritzar un fitxatge, Tingues se sentia molt descontent amb la federació.

“Hem perdut a un gran jugador, però no podem pensar ara en les coses injustes de la vida encara que sí que és veritat que ens sentim maltractats per la federació”. Quant al mateix equip l’entrenador ondense feia una metàfora del partit com si es tractara d’una carrera, “sabem el cotxe que tenim i amb ell competirem. Si hem d’arriscar en les corbes, ho farem i si hem d’apurar la frenada, ho farem sabent que tenim un cotxe molt competitiu”.

El TAU, Castelló al contrari que altres temporades, té en les seues files, jugadors que han jugat ja play-off d’ascens i fins i tot jugadors que han ascendit amb els seus equips a ACB, com és el cas de Romà Bas, Aegir Steinarsson o Alfredo Ott, per la qual cosa aquesta experiència serà també vital com ens explicava Romà Bas, “en els play-off és important anar partit a partit. Cada partit és una història i hem de ser capaços tant si guanyem com si perdem d’afrontar cada partit oblidant-nos dels anteriors. Són eliminatòries llargues on moltes vegades l’equip amb més cap es porta l’eliminatòria”.

Així doncs la sort està tirada i en unes hores es llançarà la pilota a l’aire, una pilota històrica en l’equip castellonenc que, encara que amb els seus objectius ja complits, no renúncia a res com sempre ha demostrat