domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els taxis col·lapsen València contra les llicències VTC

Una concentració de taxistes ha generat aquesta demà embossos en el Complex Administratiu 9 d’Octubre i en l’avinguda de Tarongers. Ambdues comitives de taxistes s’han unit davant la Delegació del Govern a València sobre les 12 hores, la qual cosa ha convertit la ciutat de València en un caos circulatori.

Els taxistan han evitat que els serveis mínims es veren perjudicats, tals com a transports sanitaris i serveis a persones de mobilitat reduïda.

S’han registrat piquets amb activitat intensa en llocs com l’Aeroport de Manises, on una trentena de taxistes en vaga ha llançat ous i farina als qui no han seguit la vaga, increpats al crit de “esquirol”. també piquets informatius s’han concentrat en parada de l’Estació de l’AVE Joaquín Sorolla, on han perseguit als taxis que sí estaven treballant.

Els sis convocants asseguren que els conductors amb llicència VTC -que contracten diferents aplicacions mòbils- exerceixen “competència deslleial”, la qual cosa «perjudica seriosament» al sector i a la ciutadania, apunten.

Si les demandes dels organitzadors no són ateses pel Ministeri, els taxistes ja compten amb una pròxima cita: el 30 de maig a Madrid, on han assegurat que acudiran des de totes les comunitats autònomes.

Últimas noticias

Contenido relacionado