La tercera edició de l’emac de Borriana se celebrarà del 16 al 18 de febrer de 2018

L'emac de Borriana confirmarà la setmana vinent la composició del cartell musical de l'edició de 2018, ja que la data límit per a inscriure's és el 19 de novembre.

500

La tercera edició de l’emac se celebrarà entre els dies 16 i 18 de febrer de 2018 en Borriana, amb l’expectació del cartell complet de la part musical, que l’organització del festival i la Regidora de Cultura faran públic durant la setmana vinent.
La data triada serà el pròxim dia 16 de novembre a partir de les 11.00 hores i les confirmacions es donaran a conéixer pels diferents canals de comunicació en xarxes socials de l’esdeveniment com són, facebook, twitter i instagram, perquè tots els seguidors i seguidores del festival puguen conéixer les novetats de la tercera edició.
Des de la direcció del festival de música i art contemporani, s’ha volgut recordar que “l’emac, conjuga fira d’art i programació musical, tant concerts, com a sessions de dj’s en tres dies realment intensos, que esperem que en la tercera edició seguisca creixent i ho confirme com una de les grans apostes culturals a Borriana”.

Des de l’organització també s’ha insistit, que per a participar en l’emac.art s’obri convocatòria pública i serà necessari enviar un correu electrònic a la direcció [email protected] amb un dossier de l’artista i la proposta expositiva, el termini per a enviar sol·licituds serà fins al 19 de novembre.

Tal com ha explicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, “en les dues edicions anteriors de l’emac. ja vam poder comprovar com el nivell dels i les artistes participants era molt alt per a ser tan sols la primera i la segona edició, així que esperem que les confirmacions de la setmana vinent tornen a sorprendre i a animar als veïns i veïnes tant de Borriana com de les poblacions veïnes a sumar-se a la celebració del pròxim mes de febrer”.