sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Torna el fred a la Comunitat Valenciana

Un total de dotze províncies estan aquest dilluns, 27 de novembre, en avís groc (risc) per baixes temperatures. En concret, estaran en avís Terol, Saragossa, Conca, Guadalajara, Burgos, León, Palència, Segòvia, Sòria, Valladolid, Madrid i València, amb mínimes que registraran valors per sota dels 0 graus en algunes d’elles. A més, s’ha decretat avís per onatge a Mallorca, Menorca i Girona, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Les temperatures experimentaran un descens durant el dia en àrees de Catalunya, Andalusia, Ceuta, i Melilla, mentre que ascendiran en la resta de la meitat nord peninsular i Canàries. A la nit, els termòmetres registraran un descens en la Península i Balears, amb gelades a l’interior del nord i centre de la Península.

Durant aquesta jornada seguirà sense haver-hi pluges de manera generalitzada, encara que aquestes  arribaran a l’àrea de l’Estret, on els cels estaran molt nuvolosos. A més, a Andalusia i Extremadura es produirà un increment de la nuvolositat, fins a quedar molt nuvolós i amb la possibilitat que hi haja alguna pluja feble i dispersa a Andalusia occidental.

Últimas noticias

Contenido relacionado