viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Torneig de Rugbi Infantil Pantera duplica la participació en el tancament de la seua segona edició

La segona edició del Torneig Internacional de Rugbi Infantil Pantera, en el qual col·labora la Diputació de València, s’ha tancat amb prop de 800 esportistes inscrits, duplicant la xifra de l’any anterior, així com amb la presència de 55 equips nacionals i internacionals. Així mateix, durant els dos dies del torneig han passat pel poliesportiu més de 5.000 persones, xifra amb la qual també s’ha doblegat la marca de passades edicions.

El club amfitrió Les Abelles s’ha imposat en les categories S14 i S16. Les finals contra el CAU València i el Tecnidex València s’han saldat amb un total de 31-12 i 29-0. Així mateix els equips de CAU València A en S10 i US Valreas en S12 s’han alçat amb els trofeus en les seues categories. El trofeu especial als valors, basat en el llegat del Pantera, se l’ha portat enguany el Sanse Scrum, l’equip de San Sebastián de los Reyes.

Un total de 130 partits s’han jugat entre les categories que van des de la S6 fins a la S16, amb una novetat, un triangular entre els veterans de tres clubs històrics, Les Abelles, el Cau València i XV Hortaleza Rugbi. La cita, que s’ha convertit en un referent dins del panorama del Rugbi Infantil nacional, pretén acostar aquesta pràctica esportiva al públic generalista i promoure-ho com deporte base.

I una manera és, a més d’afavorir que els més xicotets puguen jugar contra equips de tota Espanya i d’Europa, proposar tallers i activitats relacionats amb els valors dels quals fa gala aquest esport. En aquesta ocasió els assistents han pogut gaudir d’activitats infantils, ludoteca, inflables d’Escola de Rugbi, el territori Nerf i 5 foodtrucks.

Últimas noticias

Contenido relacionado