sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Torrent promou els joguets en valencià durant les festes de Nadal

La campanya té l’objectiu de promoure i  difondre la compra de joguets i jocs en valencià durant estes festes, ja que davant la gran oferta de joguets disponibles, a voltes és difícil poder trobar productes en la nostra llengua. Per això, amb esta campanya es facilita informació per a fer saber a la gent que hi ha molta oferta de joguets, de jocs i de llibres en valencià i que per tant, també és possible regalar en valencià.
La campanya té un format virtual i així, s’ha fet una publicació virtual en forma de llibret en pdf que es penjarà en la web de l’Ajuntament i que s’estructura en diferents apartats: jocs, nines, jocs en família i llibres i DVD. La imatge de cada joguet va acompanyada d’una explicació i de l’edat recomanada, així com també de l’editorial o casa que els comercialitza  per a facilitar trobar productes en la nostra llengua davant la gran oferta disponible que hi ha en estes festes.
La regidora de Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha destacat que “és una iniciativa més de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià molt interessant i molt profitosa ja que promou el valencià en l’àmbit comercial i en el de joguets, i així, fa valdre l’ús de la nostra llengua i fa possible que en els regals que es faran este Nadal, el valencià també hi siga present, perquè com diu el lema de la campanya: jugar en valencià és un regal”.
La campanya també s’està difonent a través dels comptes de Facebook i Twitter de l’Ajuntament i de l’Oficina de Promoció del Valencià i així, des de principi d’esta setmana, en plena campanya nadalenca, es publica en les xarxes socials una imatge recomanant diversos joguets en valencià cada dia fins al dia de Reis.

Últimas noticias

Contenido relacionado