domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Tourist Info d’Alcoi renova la “Q” de qualitat turística

La Tourist Info d’Alcoi ha tornat a renovar la ‘Q’ de qualitat turística, un segell que atorga el ‘Instituto para la Calidad Turística Española’ (ICTE) i que garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d’una oficina de turisme.

La Tourist Info d’Alcoi ha tornat a renovar la ‘Q’ de qualitat turística, un segell que atorga el ‘Instituto para la Calidad Turística Española’ (ICTE) i que garanteix els màxims estàndards de qualitat en totes les àrees d’una oficina de turisme. Aquest segell, que es renova cada tres anys, ha sigut revalidat des del 2011 per l’oficina alcoiana, la qual és una de les dues úniques de l’interior de la província (juntament amb la de Pego) a obtenir la ‘Q’.

En relació al total de 200 oficines turístiques de la Comunitat Valenciana, la Tourist Info d’Alcoi comparteix el reconeixement amb altres 27 oficines: 10 a la província d’Alacant, 10 a la de València i 8 a la de Castelló.

La ‘Q’ certifica l’excel·lència en termes de direcció, d’acollida i atenció al client, d’aprovisionament i màrqueting, així com d’infraestructures i manteniment. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, afirma que «el reconeixement ajuda enormement a millorar la competitivitat d’Alcoi com a destinació turística, ja que es tracta de la norma de qualitat de major rang al sector».

Per a sufragar els costs derivats de les tasques de seguiment d’aquest certificat, l’Ajuntament ha sol·licitat a l’Agència Valenciana de Turisme una subvenció de 3.098 €, el que suposa la meitat de l’import total.

Cal recordar també que Alcoi, en la seua aposta per la qualitat com a destinació, forma part també del ‘Sistema de Calidad Turística en Destino’ (SICTED), integrat per 38 empreses privades i entitats públiques del sector turístic entre les quals destaquen museus, allotjaments, restaurants, infraestructures turístiques, teatres, etc.

Últimas noticias

Contenido relacionado