sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació impulsa el consum de cítrics com a producte estrella ‘Tria Castelló’ a Nadal

La Diputació impulsa el consum de cítrics de Castelló com a producte estrella de la seua campanya nadalenca 'Tria Castelló'.

La Diputació de Castelló impulsa el consum de cítrics de la província com a producte estrella de la campanya ‘Tria Castelló’, amb la qual s’ha proposat incentivar el consum de productes autòctons de la marca guia ‘Castelló Ruta de Sabor’ de cara al pròxim Nadal. El gran abast econòmic i arrelament del producte citrícola en l’activitat de milers de famílies castellonenques ho converteix en estratègic per a la Diputació, que reforça amb la promoció aqueixa labor de sensibilització cap als mateixos castellonencs, perquè trien els productes citrícoles de Castelló durant les festes nadalenques.

Coincidint amb la campanya citrícola, el president de la Diputació, Javier Moliner, ha visitat a Borriana l’empresa García Ballester, que compta amb una important trajectòria en aquesta activitat. “Estem en l’epicentre de la campanya de taronges, en aquest cas de la clemenules, en el centre d’una campanya que genera en tota la província una quantitat de llocs de treball que en aquests moments se situa per sobre dels 60.000, tanta gent que treballa en el camp com en els magatzems”.

Respecte a aqueix important impacte econòmic en la província de Castelló, el president ha assenyalat que “el sector citrícola és un sector que ens ha donat moltíssims anys d’alegria, especialment en la zona de la Plana, i crec que estem en condicions de poder-li augurar un futur esperançador, però per a açò evidentment també hem de contribuir tots amb un consum responsable i amb un consum en Nadal del producte citrícola de la província de Castelló”.

És per açò que Moliner ha animat als castellonencs al fet que consumen productes de Castelló. “Arriba el Nadal i és un moment idoni per a consumir aqueixos productes de Castelló, i crec que la gent de Castelló ha de saber que quan consumeix fruita de Castelló estan no solament contribuint a un esplendorós Nadal, sinó també contribuint al fet que molts llocs de treball puguen consolidar-se en la província”.

Últimas noticias

Contenido relacionado