jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Turisme impulsa la promoció de les Falles 2017 a través de diverses ferramentes de Màrqueting En línia

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat l’altre costat positiu de les festes de les Falles per al turisme de la Comunitat, que “no es queda solament en una festa de la ciutat, sinó que serveix per a crear fluxos turístics entre diferents destinacions”.

Francesc Colomer ha ressaltat “la labor essencial d’aquestes festes com a autèntic reclam per al desenvolupament turístic no solament de la ciutat de València, sinó de totes les destinacions que conformen l’àmplia oferta turística de la Comunitat Valenciana”.

D’aquesta forma, ha assenyalat que “no solament és important l’arribada de turistes estrangers i nacionals atrets per l’espectacularitat dels monuments fallers, sinó també el dinamisme que genera en altres destinacions d’interior i de litoral que acullen el turisme domèstic que cerca relaxament i descans”.

D’altra banda, el responsable de l’Agència Valenciana del Turisme ha tornat a incidir en la important labor de promoció d’una de les principals festes d’interés turístic internacional de la Comunitat, com són les Falles, reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

En aquest sentit, ha remarcat que “enguany, moguts per l’interés que susciten les Falles que a més estrenen la seua declaració de Patrimoni de la Humanitat per Unesco, des de l’Agència Valenciana del Turisme hem impulsat la seua promoció en línia”.

En concret, l’Agència Valenciana del Turisme publica en el Portal Turístic de la Comunitat Valenciana continguts sobre Falles en les diferents seccions del portal i s’ha publicat en el canal YouTube Comunitat Valenciana el vídeo Patrimonis de la Humanitat a la Comunitat Valenciana.

En el Butlletí s’ha publicat una notícia amb els esdeveniments principals de les Falles i s’ha llançat el vídeo Patrimonis de la Humanitat a la Comunitat Valenciana amb les Falles com a Patrimoni Immaterial. Cal destacar que el butlletí té un abast mitjà superior als 14.000 lectors en diferents idiomes (espanyol, anglés, francés, alemany i valencià).

A més, l’Agència Valenciana del Turisme ha editat la publicació “Comunitat Valenciana: Patrimoni Mundial” en espanyol i anglés amb l’objectiu de donar a conéixer els patrimonis mundials reconeguts per la Unesco de la Comunitat Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado