sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El turisme de Castelló espera penjar el cartell de complet per al pont de la Constitució

La Diputació preveu una ocupació turística superior al 88% a l'interior i al 85% en costa per a aquest pont de la Constitució.

Per al pont de la Constitució, que comença demà, les dades indiquen que se superarà el 88% a l’interior.
Una perspectiva optimista, que també mantenen els establiments de costa oberts en aquestes dates, amb previsions d’ocupació del 85%.
Així ho confirma l’enquesta telefònica entre els establiments turístics, realitzada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló. Uns indicadors, que contribueixen a afermar la millora de comportament del sector turístic castellonenc durant tot l’any 2017 i que constaten a més, una elevadíssima ocupació hotelera en la capital de la Plana, amb una ocupació del 90%, degut, principalment, al Trofeu Internacional Castalia Castelló que impulsa el Govern Provincial com a part de la seua aposta ‘Castelló Escenari Esportiu’.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “el perfil del visitant d’aquests dies en la província es correspon majoritàriament amb turista de la mateixa Comunitat Valenciana, encara que també tenim procedents d’altres zones d’Espanya. La destinació preferida per a aquestes dates és l’interior de Castelló, que ofereix múltiples possibilitats d’experiències turístiques, tan relacionades amb el turisme actiu, amb el turisme de salut o el turisme cultural i esportiu”.

En aqueix sentit, Martínez ha posat l’accent en “l’esforç que estem fent per dinamitzar l’activitat dels nostres pobles a través de diferents esdeveniments, que enriqueixen l’oferta turística complementària, i que serveixen de ‘ganxo’ a l’hora que els visitants es decidisquen per venir a Castelló.”.

La Diputació de Castelló li dedicarà en el pressupost de l’exercici 2018, 5.384.600 euros al turisme provincial. Amb açò, el Govern Provincial plasma en els seus comptes del pròxim any, la prioritat estratègica marcada pel president Moliner, pel turisme com a motor econòmic i de desenvolupament dels municipis de la província, ja que des de 2012 a 2018 ha incrementat el seu pressupost en un 141%.

Últimas noticias

Contenido relacionado