domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una de cal i un altra d’arena per als equips del Playas Castellón

Bona jornada per als dos Sèniors Masculins del Platges CD Castelló, que van tornar a la capital de la Plana amb els 3 punts en joc. El primer equip després de la seua victòria en Santa Coloma contra La Unió-Las Palmas per 1 a 2 i el segon equip després de vèncer a València a l’Arcadi per 3 a 4.

Una de freda i una de calenta per als Sèniors Femenins ja que el primer equip va perdre a casa contra Futsal Ciutat de Torrent per 1 a 3. Millor sort va córrer el filial de lliga autonòmica que va vèncer 5 a 1 a la Unió de Vila-real.

Mateixa situació per als Juvenils, amb victòria del Juvenil de Divisió d’Honor a Alboraia per 3 a 4 i derrota a casa del Juvenil Provincial per 4 a 9 contra el Co-Capdavanter Vinaròs.

El mateix va ocórrer en categoria Cadet, victòria del Cadet ‘A’ contra Les Moreres per 1 a 9 i derrota del Cadet ‘B’ per 1 a 4 contra el Vinaròs.

Menys sort van córrer els més xicotets del club ja que tant l’Infantil com l’Aleví van collir sengles derrotes. L’Infantil 5 a 2 davant Les Moreres i l’aleví 4 a 2 a Cabanes

Últimas noticias

Contenido relacionado