sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una festa infantil de Cap d’Any obre la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal en la Pèrgola

La Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal de Castelló s’estrena el dijous 31 de desembre amb una gran festa infantil de Cap d’Any a la qual estan convidats personatges com l’home dels Nassos, un personatge que té tants nassos com a dies li queden a l’any. Les portes de la Pèrgola obriran a les 11.00 amb tallers familiars per a fer la borsa de cotilló i a les 11.45 s’inaugurarà la Fira amb una globotà, a les 12.00 sonaran les campanades i, seguidament, començarà la gala d’espectacles a càrrec d’acadèmies locals. La Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal se celebrarà en la Pèrgola el dia 31 en horari de 11.00 a 14.00 hores i continuarà els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 20.00 hores.

El regidor de Joventut, José Luis López, subratlla que la Fira d’Oci Infantil i Juvenil de Nadal “cerca recuperar el protagonisme com a referent d’oci per a públic familiar durant les vacances nadalenques amb un programa variat en el qual la festa infantil de Cap d’Any es presenta com una de les grans novetats”.

A partir del 2 de gener, l’eix d’animació que s’utilitzarà serà el món de Peter, basat en el llibre Peter Pan or The Boy who wouldn’t grow up de l’escriptor escocès James Matthew Barrie. Aquesta temàtica permetrà implicar al públic de 0 a 16 anys i també als adults que els acompanyen per les referències a una història de la literatura universal. La Pèrgola es convertirà durant tres dies en el País de Mai Més.

Els diferents personatges de la història protagonitzaran els espectacles, tallers i estaran presents en les atraccions. Cal destacar una gran ludoteca, un taller de psicomotricitat i tallers familiars, també s’instal·larà un àrea tecnològica on es podrà trobar una gimcana virtual, simuladors de Fórmula 1, activitats de realitat augmentada i la Hidryd Play, que es presenta en aquesta fira, i consisteix en un nou producte que combina les noves tecnologies en els jocs tradicionals de carrer.

També es potencien els esports en activitats com Bumper Ball, Street Longe, cotxets de karting en la zona exterior, circuit de saltar boles o el xutòmetre gegant. La màgia del Món de Peter estarà present en els espectacles de titelles, conta contes, teatre i la cavalcada que se celebrarà tots els dies a les 13.50 hores i a les 19.50 hores. El dia 2 a les 18.00 hores s’ha programat un espectacle teatral del Món de Peter, el dia 3 a les 18.00 està previst el Zumba Kids i el dia 4 a la mateixa hora un espectacle musical denominat Els Pirates Malvats.

Últimas noticias

Contenido relacionado