15:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una onada de fred que abans anomenàvem “hivern”

AEMET ja va prevenir de l’arribada d’una massa d’aire gelat a la que comunament anomenem onada de fred, altres vegades per donar-li més dramatisme, els meteoròlegs li afegeixen el gentilici siberià. S’ha dit aquests dies que des del 2001 hi ha hagut 20 ones de fred, però una ona d’amb prou faenes tres dies no és comparable amb les quals es van perllongar durant setmanes.

València

Malgrat que nombrosos ciutadans han identificat el fenomen ràpidament com “una nevada” (la primera que han vist molts d’ells), l’Agència Estatal de Meteorologia no ha tardat a aclarir que, en realitat, de “neu granulada”, un fenomen menys dens que la calamarsa i més opac.

Tavernes de Valldigna

La neu ha fet acte de presència en diferents zones de la comarca de la Safor, i no solament en cotes altes de muntanya o de l’interior, sinó en la mateixa línia de mar. Segons ha pogut comprovar aquest periòdic, el blanc element, acompanyat per neu granulada, ha caigut en l’àrea de la Partida, en el terme municipal de Tavernes de la Valldigna, sorprenent molts agricultors.

Últimas noticias

Contenido relacionado