```
martes, 30 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Valencia C.F. es retroba amb la victòria en el fortí de l’Antonio Puchades (2-1)

Encara lluïa el sol en la gespa de l’Antonio Puchades quan tots dos conjunts van saltar amb intensitat al terreny de joc. I pocs minuts li van fer falta al VCF Mestalla per a fer-se amb la possessió de pilota, i combinava amb tots els seus efectius en l’àrea rival per a trobar la primera oportunitat entre els tres pals. El Cornellà per la seua banda, des de l’inici va demostrar que no ho anava a posar fàcil i es va tancar en bloc en el seu camp per a impedir les oportunitats valencianistes.

La primera aproximació perillosa per als de Treball Torres va arribar en el minut 29 de partit, amb una acció individual de Nacho Gil, que va volar per la banda esquerra per a finalitzar amb un fort dispar a la porteria de Marcos que per poc es va ser alt. Però tan sols un minut després va arribar la segona per als valencianistes, amb centre de Bategue que a punt va estar d’endollar Rafa Mir per a posar l’1-0 en el lluminós. Encara que sens dubte la millor jugada de la primera meitat la van protagonitzar Toni Bategue i Rafa Mir, que amb astúcia es van desfer de la defensa rival i van centrar per a la rematada de Nacho Gil, que a punt va estar de rematar l’esfèric.

El segon temps va començar amb un VCF Mestalla molt actiu en el terreny de joc, tant que al cap de dos minuts de joc a punt va estar de caçar Rafa Mir un centre de Jordi, en el que anava a ser un preludi de la següent jugada del partit. Perquè tan sols un minut després arribar notaraera per fi l’1-0 en el marcador riente jugada del partidoe fua aproximacituvo d’endollar Rafa Mir per a posar l’1-0 enía el premi per al VCF Mestalla, a través d’una gran combinació entre els nostres dos protagonistes, Rafa Mir, que en una bona acció individual va combinar amb Jordi perquè aquest projectara un fusell imparable que va suposar el primer tant de la trobada.

Amb l’1-0 en el marcador el Cornellà no es va quedar arrere i va cercar la seua oportunitat en l’àrea valencianista, encara que una ben posicionada defensa dels de Treball Torres va impedir que es fera efectiu l’atac dels catalans. Encara que en el minut 76 de partit, el Cornellà va aprofitar un contraatac per mediació d’Ahmed que es va escapar per banda esquerra per a batre a Sivera i tornar a posar l’empat en el lluminós. Prompte van reaccionar els valencianistes i no van parar fins a trobar el gol que els donara la victòria. I així va arribar en l’últim sospir de la trobada la gambada de Nacho Gil, que amb sang freda i molta astúcia va regatejar enfront del porter Marcos per a posar el definitiu 2-1 en el marcador.

Amb aquesta victòria el VCF Mestalla es consolida com un dels millors locals de la Lliga, amb tan sols una derrota a casa en tota la temporada, i assegura per sisena jornada consecutiva la seua tercera plaça en la classificació, on ja suma un total de 51 punts, que li permeten continuar en el més alt de la taula.