lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València es prepara per a celebrar les Creus de Maig

L’Ajuntament de València col·labora enguany, com és habitual als darrers anys, amb la festivitat de les Creus de Maig. La dotació econòmica està inclosa en el conveni anual signat per la Regidoria de Cultura Festiva amb Lo Rat Penat per una quantitat total de 15.000 euros destinats exclusivament a trdicions festives en la ciutat de València.

Els recursos municipals permeten una assignació econòmica per cadascuna de les creus instal·lades en la ciutat així com la dotació dels tres primers premis del concurs. A més, el consistori organitzarà el recorregut de les persones integrants del jurat, així com el vehicle i el conductor per realitzar les visites. També s’encarrega l’Ajuntament de València de l’aportació de llibres de regal per a eixos membres del jurat.

La col·laboració de l’Ajuntament inclou també el personal de suport necessari des de la Regidoria de Cultura Festiva, en concret per la secretaria del jurat, i la cessió de les instal·lacions municipals per a l’acte del lliurament de premis, que es farà a l’hemicicle de l’Ajuntament, així com de personal municipal per a l’organització i desenvolupament d’eixe acte. El consistori assumix d’esta forma, amb la mateixa dotació econòmica que l’any passat, les despeses necessàries per garantir la celebració d’esta festivitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado