martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

València Turisme promociona nous productes turístics valencians en F.RE.E Munich, FIO i Navartur

Després de la celebració de FITUR 2017, el Patronat de Turisme de València ha iniciat la seua participació activa en el calendari de fires nacionals i internacionals amb una proposta de cicloturisme valencià en la Fira de Turisme de Gant – Fiets en Wandelbeurs- el cap de setmana passat i continua aquesta setmana amb la promoció de nous productes turístics en F.RE.E. Munic, en la Fira Internacional de Turisme Ornitològic Extremadura Birdwatching Fair (FIO) i en la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra (Navartur).

Pilar Moncho, diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València destaca la importància d’acudir a les grans fires nacionals i internacionals “amb l’èxit de la marca València Turisme, que aposta per nous productes turístics competitius, fruit d’una gestió pública eficaç i eficient i del treball col·laboratiu institucional, amb l’Agència Valenciana de Turisme, la Fundació Turisme València, mancomunitats i ajuntaments”.

Segons Moncho, “aquesta és la clau de l’èxit, anar plegats, perquè l’element essencial, que és el nostre paisatge, el territori, és extraordinari, comptem amb aquest gran avantatge, però el nostre deure és posar-ho en valor mitjançant productes turístics atractius que siguen capaços d’activar les economies locals”.

Munic i turisme actiu

València Turisme assisteix F.RE.E. Munic, des d’avui i fins al 26 de febrer, amb la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana per a promocionar les comarques valencianes amb fullets editats en alemany i una proposta activa de noves experiències turístiques com els Day Tours (visites guiades des de València a les seues comarques).

El Patronat de Turisme dóna a conèixer al mercat alemany les excel·lents possibilitats de turisme actiu que ofereix el territori valencià, des de senderisme a descens de rius, rutes amb bici, BTT, i rutes a cavall.

El certamen va dirigit principalment al públic en general però compta també amb una participació important de visitants professionals i premsa especialitzada, havent-se consolidat com la tercera fira de turisme més important en el mercat alemany.

F.RE.E. Munic compta amb una superfície de 70.000 m2, en la qual exposen 60 països. S’espera una afluència aproximada de 125.000 visitants. Encara que la seua comesa principal és el turisme d’interior, enguany té una estructura dividida en productes -turisme de salut, turisme actiu, esports aquàtics, cicloturisme, autocaravana- i destinacions.

Turisme ornitològic en Monfragüe

La Fira Internacional de Turisme Ornitològic Extremadura Birdwatching Fair (FIO) se celebra en el Parc Natural de Monfragüe (Càceres) del 24 al 26 de febrer i acull un total de 94 expositors que esperen l’arribada de 13.500 visitants aproximadament.

València Turisme acudeix per quarta vegada al certamen, juntament amb l’Agència Valenciana de Turisme i l’Associació de Guies Birding de la Comunitat Valenciana, amb la qual col·labora.

València Turisme i Gandia en NAVARTUR

També en les mateixes dates, del 24 al 26 de febrer, el Patronat de Turisme participa, per tercer any consecutiu, en la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra “Navartur”, que se celebra en el recinte firal de Pamplona.

València Turisme acudeix a aquest certamen amb l’objectiu principal de mostrar i donar a conéixer l’oferta turística dels nous productes turístics valencians al mercat de Navarra i País Basc. En l’espai expositiu també té presència activa Gandia.

Últimas noticias

Contenido relacionado