lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Set valencians formaran part del nou equip que dirigeix Pablo Casado

El líder del PP ha donat a conéixer els noms que formaran part del seu equip

Pablo Casado ha presentat hui el nou organigrama del PP nacional, així com la composició dels grups parlamentaris, el Comité Electoral i el Comité de Drets i Garanties. El líder PP ha trencat definitivament amb el passat, s’ha envoltat dels seus més fidels i ha renovat la cúpula del partit per a intentar traure al PP d’una crisi que li va deixar el passat 28 d’abril en 66 escons, el seu pitjor resultat de la història en unes eleccions generals. Entre tots els noms, hi ha set valencians.

Salomé Pradas, la dona de referència de Casado a Castelló

Per Castelló, ni Miguel Barrachina, actual líder provincial, que va ser nomenat ara fa un any secretari de Revolució Digital; ni Begoña Carrasco, actual portaveu del partit a l’Ajuntament de Castelló i una de les persones que més va donar suport a Pablo Casado des de la Comunitat Valenciana i que té aspiracions per a convertir-se en presidenta provincial, apareixen en l’organigrama.

La caiguda de Barrachina ha sigut interpretada com un símptoma de la falta d’influència de la direcció regional en el si del carrer Gènova, mentre que la no elecció de Carrasco com una falta de confiança després de la patacada electoral. Qui sí que apareix és la castellonenca Salomé Pradas, que ocuparà la secretaria general del PP al Senat.

Belén Hoyo es manté en el cercle intern

Per València també apareixen diversos noms. La diputada Belén Hoyo ocuparà la presidència del Comité Electoral del partit, per la qual cosa mantindrà un paper rellevant en l’estructura del PP, demostrant la plena confiança de Casado en ella. A més, també està en la llista amb un lloc destacat Vicente Betoret, que ha sigut nomenat secretari executiu electoral. El que va ser alcalde de Vilamarxant, així com un dels càrrecs populars més enfrontats amb Isabel Bonig, que no ha acudit a la reunió de Madrid, corrobora així la seua importància en el la estructura proposada pel líder del PP. Així mateix, la portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, entrarà com a vocal en el Comité de Drets i Garanties.

El PP Alacantí agafa la davantera

Per Alacant, la diputada Macarena Montesinos ha sigut nomenada coordinadora de comissions en la direcció del partit en la Cambra Baixa, ocupant el lloc que deixa Belén Hoyo. Montesinos ha sigut el càrrec del PP valencià que ha eixit més reforçat dels nomenaments coneguts hui, reflectint així la força del PP alacantí. Per part seua, l’exalcalde de Calp i diputat César Sánchez, que aspira a ocupar el càrrec d’Isabel Bonig com a president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, deixa la secretaria de Transparència per a assumir la de Màrqueting Electoral. L’últim nom és Luis Barcala, alcalde d’Alacant, que entrarà com a vocal en el Comité Electoral.

Últimas noticias

Contenido relacionado