sábado, 18 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Vall d’Uixó crearà dues brigades de manteniment de parcs i col·legis

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó contractarà a 29 persones per a crear dues brigades de manteniment de parcs i de col·legis, amb una subvenció de 241.000 euros de la Conselleria d’Economia.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebut una subvenció de 241.000 euros de la Conselleria d’Economia per a contractar a 29 persones aturades de llarga durada i majors de 30 anys. La selecció es realitzarà a través del Servef i els beneficiaris signaran un contracte de sis mesos per a crear dues brigades municipals, que realitzaran treballs de millora i manteniment de parcs i de col·legis públics.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha destacat que amb aquest programa d’ajudes “aconseguim continuar amb el nostre projecte de ciutat de millorar i recuperar espais públics i dignificar les infraestructures educatives” alhora que “estem donant una eixida laboral a persones aturades que ho estan passant mal i que ara treballaran uns mesos per als seus veïns i veïnes”.

Amb aquest pla s’engegaran dues brigades que responen a “les demandes més comunes i generalitzades que ens han fet arribar els valleros i valleras durant la campanya ‘Govern al teu barri’”, tal com ha explicat Baños. I és que en els vuit anys de govern del PP “els parcs i els centres educatius es van abandonar i ara no partim de zero, sinó que hi ha molt treball a fer”.

Aquestes peticions les han realitzat tant els veïns a títol individual com les associacions i els equips directius i Ampas dels col·legis públics, amb les quals l’actual equip de govern s’ha reunit durant l’últim mes i mig. Així, es continuarà amb les accions que ja s’han implementat aquesta legislatura per a millorar parcs i jardins i s’ha triplicat la inversió en el manteniment de centres educatius.

La nova brigada de parcs i jardins reforçarà als sis jardiners, que a partir de l’1 de gener de 2018 prestaran el servei de manteniment de zones verdes, després de la seua remunicipalizació.

Cal recordar que el termini per a inscriure’s en el procés de selecció per a la creació d’aquesta borsa de jardiners finalitza dilluns que ve, 13 de novembre.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado