domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vicente Betoret vol substituir a Alfonso Rus com a president del PP en la província

El president del Partit Popular de la Província de València, Vicente Betoret, ha confirmat avui que presentarà la seua candidatura a la presidència del PPVAL en el congrés provincial que els populars celebraran en 2017. “Em presentaré al congrés provincial perquè el projecte m’il·lusiona i tinc ganes i força”, ha assenyalat.

Betoret s’ha pronunciat en aquests termes durant un desdejuni informatiu en el qual ha participat aquest matí al costat del secretari general del PP de la província, Vicente Ferrer. Durant la seua intervenció, ha traslladat amb rotunditat el seu suport a Isabel Bonig de cara tant al congrés regional del PPCV com a la candidatura a la Presidència de la Generalitat en els comicis de 2017.

En aquest sentit, ha afirmat que el seu objectiu principal és “contribuir a recuperar vots per a aconseguir una fita històrica: que Isabel Bonig siga la primera dona presidenta de la Generalitat” i ha assegurat que el Partit Popular “és la força més seriosa i més cohesionada del panorama polític de la Comunitat Valenciana”.

El president dels populars de la província de València ha fet un balanç del 2016 i ha destacat que “s’han superat totes les expectatives”, ja que, en un moment complicat en el qual no es va aconseguir governar ni en la Generalitat, ni en la Diputació ni en molts ajuntaments “hem incrementat el nombre de vots primer en les eleccions de desembre i després en les de juny”.

Betoret ha comparat aquesta situació amb la de 1995, quan el PP va arribar al govern autonòmic i es va generar una tendència de suport creixent a la formació. “Ara ha ocorregut a l’inrevés, hem recuperat més de 200.000 vots mentre ells –en al·lusió als partits que componen l’actual govern de la Generalitat—han perdut més de 70.000”.

Últimas noticias

Contenido relacionado