07:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vicente Sanz, nou president de Junta Local Fallera de Benaguasil

La Junta Local Fallera de Benaguasil ha triat ja a qui serà el seu nou president, Vicente Sanz Arrué. L’elecció es va produir en la nit d’ahir en una assemblea celebrada en el saló plenari de l’Ajuntament.

El nou president que s’enfronta enguany al repte d’estar al capdavant d’aquesta entitat reguladora de les falles de Benaguasil és faller de la comissió de Topairet, i va accedir al càrrec en obtenir majoria absoluta.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, qui ostenta el càrrec de President nat de la Junta Local Fallera, va anar l’encarregat de presidir la reunió en presència dels representants de les 10 comissions, les Falleres Majors de Benaguasil i el regidor Stephane Soriano.

Vicente que ja ha format part de la JLF durant anys anteriors, pren el relleu de Pascual Ferrer, qui va ostentar aquest càrrec durant els dos últims exercicis fallers.

Després de conèixer-se el nom de la persona que presidirà l’ens faller de Benaguasil en aquest nou exercici, tant l’Alcalde com el regidor li van felicitar, oferint-li tot el suport possible en la qual és una de les localitats amb més presència de comissions i que suposa un referent en l’àmbit comarcal.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado