sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vila-real celebrarà el cap de setmana el ‘Save the Date’ fira de bodes i comunions

L’Espai Jove de Vila-real es vesteix de festa el cap de setmana amb ‘Save the Date’, la primera fira de bodes i comunions del comerç local.

La Unió del Comerç de Vila-real (Ucovi), amb la col·laboració de l’Ajuntament, celebra aquest cap de setmana ‘Save the Date’, la primera fira de bodes i comunions del comerç local. L’Espai Jove es vestirà de festa, amb dos ambients diferenciats en els quals 24 establiments de la ciutat recrearan l’escena d’una gran festa, amb tots els detalls necessaris per a la celebració de noces i comunions. La fira tindrà lloc els dies 18 i 19 de novembre, en horari d’11.00 a 20.30 hores el dissabte, i d’11.00 a 19.00 hores el diumenge.
“Amb aquest esdeveniment, volem posicionar-nos com un aparador únic, on les parelles de nuvis, i les famílies que celebraran la Comunió d’algun dels seus fills puguen acudir i trobar tot el necessari per a celebrar les seues noces, comunió o qualsevol tipus de festa, tot açò amb empreses de la nostra pròpia ciutat”, assenyala Ucovi. Amb aquest objectiu, ‘Save the Date’ pretén convertir-se en un lloc de trobada entre professionals i públic, una “fira de tendències i propostes” en el qual els assistents trobaran empreses especialitzades de sectors com vestits de núvia i nuvi, vestits de festa i de comunió, complements o perruqueria. Salons per a esdeveniments, animació, planificació de noces, música i cotxes nupcials són altres sectors representats en el certamen, que comptarà també amb fotografia i vídeo, agències de viatge, floristeries, tocats, joieria o sabateria.
L’entrada a la fira serà gratuïta i, en accedir a l’Espai Jove, els visitants trobaran “una fira diferent”. “No és un esdeveniment d’estands sinó més aviat una recreació d’una gran celebració”, detallen. En aquesta recreació, s’exposaran dos ambients diferenciats, un de noces i un altre de comunió, amb tot el que fa referència a cada esdeveniment, des de vestits a taules decorades amb tots els detalls necessaris per al gran dia.

Últimas noticias

Contenido relacionado