viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vila-Real vol fer de la ciutat un centre comercial obert

La iniciativa englobarà més de 60 activitats culturals, d’oci i de dinamització comercial que s’oferiran en la ciutat fins al 5 de gener. 

La Regidoria d’Economia de Vila-real ha creat una campanya que té l’objectiu de fer de la ciutat “un centre comercial obert” durant la campanya nadalenca. María Dolores Parra, edil de l’àrea d’economia, ha dit que “es tracta de seguir l’estratègia de fer un centre comercial obert, atractiu i unificat, en el qual abellisca passejar i gaudir d’activitats paral·leles, igual que ocorre en els centres comercials tancats”. També ha afegit que es crearà “una agenda cohesionada en la qual podran trobar tota l’oferta comercial, cultural i d’oci per a fer aquests dies, perquè ho tenen tot a Vila-real”.

Baix el lema “Queda’t amb nosaltres aquest Nadal” es trobaran activitats com manualitats, concerts, teatre, cinema, tallers de cuina i de decoració nadalenca, animació, la Fireta de Nadal, Esplai Nadal, Nadalàndia, la visita del pare Noel i del missatger reial o la Cavalcada de Reis, entre d’altres.

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado