03:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vilafamés protagonitza el vídeo de “Els pobles més bonics d’Espanya” a Fitur

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torla i el regidor de Cultura, Longi Gil, que participen aquests dies a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, han destacat que les imatges dedicades a la localitat de la Plana Alta han integrat bona part de la producció que s’ha presentat a la incorporació de nou municipis espanyols a la xarxa de localitats amb encant. Des de l’Ajuntament s’ha treballat intensament perquè siga possible.
Vilafamés ha estat present a l’acte en què s’ha donat la benvinguda a noves localitats.
A més la població, amb els seus fullets i fotografies, també ha tingut presència destacada en els taulells de la Comunitat Valenciana i Castelló.
D’altra banda des de les regidories de Turisme i Cultura també s’està participant en diferents fòrums i trobades per posicionar la localitat i introduir novetats en la difusió del municipi, accions que es donaran a conèixer en dates pròximes.
Així mateix Torlà i Gil també ha mantingut trobades amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer. Cal recordar que Colomer ja ha visitat en dues ocasions Vilafamés per treballar activament en la promoció del municipi.

Últimas noticias

Contenido relacionado