Vila-real homenatja als veïns que celebren les seues bodes d’or matrimonials

Els actes taurins, que van finalitzar ahir es van tancar amb un ferit per asta de bou en el primer de la vesprada.

549

La penúltima jornada de les Festes de Vila-real en honor a Sant Pasqual va donar lloc a una de les cites més emotives, l’homenatge a les bodes d’or matrimonials, que va tindre lloc a l’auditori del municipi, i a la que va assistir la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde, José Benlloch, i la regidora de Família Rosario Royo, i a la que no van faltar la reina i dames de la ciutat.

Ahir, també es va celebrar la tradicional pujada al campanar de l’església Arxiprestal, organitzada per la Junta de Festes i en la que van participar la reina i les dames d’honor.
A la vesprada, va tindre lloc la VII Trobada de Pasquals i Pasquales i cognoms Vila-real en la plaça de Sant Pasqual, que va reunir a un gran nombre de persones.

Els actes taurins, que van finalitzar ahir es van tancar amb un ferit per asta de bou en el primer de la vesprada. Un veí de Vila-real, J.F.P. de 27 anys, va ser cornejat en el muscle esquerre i va sofrir una luxació en el muscle, va ser traslladat a l’Hospital de la Plana, on es va quedar ingressat.
Els exemplars d’ahir, tant de la vesprada, com de la nit, van ser patrocinats per la Comissió de Penyes.