Vila-real convoca el concurs del cartell de les festes de sant Pasqual i de la Mare de Déu de Gràcia

Les bases al complet es poden consultar a la seu electrònica del web de l'Ajuntament www.vila-real.es i al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

474

La Junta de Festes de Vila-real ha publicat les bases del concurs que decidirà el cartell anunciador de les festes de sant Pasqual i de la Mare de déu de Gràcia de 2018. El certamen està obert a artistes, dissenyadors i afeccionats, tan nacionals com a estrangers, que podran presentar els treballs que estimen convenients i que optaran a dos premis en metàl·lic, de 480 euros cadascun.

El jurat estarà format per la reina i dames de les festes 2018, dues persones relacionades amb les arts gràfiques i el disseny gràfic, així com pel president de la Comissió de Penyes, i els presidents de la Junta de Festes i de la seua Comissió de Cultura de la Junta de Festes, així com pel secretari de l’ens. L’òrgan emetrà el seu veredicte una setmana després de finalitzar el termini de presentació, que conclou el 13 de març.

Un dels dissenys guanyadors es convertirà en el cartell que il·lustre les festes de sant Pasqual, que se celebren de l’11 al 20 de maig, i l’altre guanyador anunciarà les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia, del 31 d’agost al 9 de setembre.

L’assumpte de les obres haurà de tenir en compte la festa que anunciarà i el jurat valorarà l’adequada representació de la varietat de les festes patronals de tots dos períodes festius, tenint en compte les idees, interpretació, estil, qualitat artística i tècnica, així com la creativitat i l’expressivitat de l’obra, podent declarar desert algun dels premis si considera que la qualitat no és l’adequada.

Les bases al complet es poden consultar a la seu electrònica del web de l’Ajuntament www.vila-real.es i al Butlletí Oficial de la Província (BOP).