```
miércoles, 8 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Villarreal perd davant el Real Valladolid (0-1)

El Villarreal va perdre davant el Real Valladolid a l'Estadi de la Ceràmica després errar un penal i tindre moltes ocasions de gol.

El Villarreal va perdre davant el Real Valladolid a l’Estadi de la Ceràmica (0-1). Els grocs van assetjar al seu rival, sobretot a la segona meitat, però van collir la derrota a causa d’un solitari gol de Leo Suárez. El Submarí Groc va tindre innombrables ocasions de gol i fins i tot va errar un penal.

Javi Calleja va donar continuïtat a l’equip inicial dels últims partits. Tan sols hi va haver un canvi pel que fa als 11 homes que van jugar d’inici davant l’Athletic Club, entrant Santi Cazorla per Miguel Layún.

La primera part va ser igualada, tot i que el Submarí Groc es va mostrar lleugerament superior. De fet, els dos equips van tindre clares ocasions per marcar. Gerard va posar a prova Masip i Cop va fer el mateix amb Asenjo. Tots dos porters van respondre a la perfecció.

Les millors ocasions van arribar passada la primera mitja hora. Primer Cop no va encertar a col·locar entre pals una rematada a boca de canó, mentre que set minuts més tard Gerard Moreno es va topar amb el pal després d’un genial passada interior de Trigueros. La volea del ‘7’ va pegar amb violència a la fusta. El mateix davanter català va fregar de nou el gol al minut 44, amb un altre xut amb l’esquerra creuat que aquest cop va rebutjar Masip.

Poc després d’iniciar-se el segon es va produir la jugada del 0-1. Leo Suárez va creuar la pilota lluny de l’abast de Sergio Asenjo. A partir d’aquí, el setge groc va ser total. El Villarreal va buscar amb tot el seu arsenal l’empat.

El Submarí Groc va tindre ocasions de tots els colors. Gerard, Trigueros… Fins i tot un penal. Iglesias Villanueva va haver de consultar amb el VAR per finalment decretar el punt fatídic per unes mans de Kiko Olivas. Cinc minuts després de la jugada, Masip li va endevinar la intenció Gerard Moreno i va aturar la pena màxima.

El proper partit del Villarreal CF serà a la UEFA Europa League aquest dijous contra l’Spartak a Moscou (21.00 hores a Espanya).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Asenjo; Mario Gaspar (M. Layún, m. 46), Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Pedraza, m. 76); Cazorla (Toko Ekambi, m. 65), Trigueros, Funes Mori, Fornals; Bacca i Gerard.

Real Valladolid CF: Masip; Moyano, Kiko Olivas, Calero, Nacho; Antoñito, Míchel (Borja, m. 93), Alcaraz, Toni (Ivi, m. 83); Leo Suárez (Anuar, m. 69) i Cop.

Gol: 0-1. Min. 52: Leo Suárez.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Groga als locals Mario Gaspar, Bacca i Cazorla; així com als visitants Cop, Kiko Olivas i Nacho.

Incidències: Partit corresponent a la setena jornada de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.602 espectadors.