lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vinaròs informa contra el mosquit tigre

 

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, acompanyat de la tècnic municipal de l’àrea, han participat aquest matí en la reunió de municipis per a la coordinació de la lluita contra el mosquit tigre, celebrada en la Diputació de Castelló.

En la trobada s’ha comptat amb la presència del reconegut entomòleg especialista en control de plagues, Ricardo Jiménez,  per a valorar les accions que s’han de dur a terme en tots els municipis de la província de forma coordinada per a garantir el control de la població de mosquit i afrontar aquesta problemàtica durant els pròxims mesos.

El regidor ha explicat que ” aquesta coordinació intermunicipal esperem que done els seus fruits. Això, junt al reforç que durem a terme amb campanyes de sensibilització per a la prevenció de focus de cria del mosquit, i l’aprovació d’una ordenança que permeta actuar d’urgència en aquelles propietats privades amb basses d’aigua estancada, esperem que permeta afrontar la problemàtica del mosquit sense grans incidències i de la forma més efectiva possible”.

En la reunió també s’ha anunciat la creació d’una comissió tècnica, formada pels tècnics municipals i representants de la Diputació, Conselleria de Sanitat i de Medi Ambient, que concretarà els dies, tipus de tractaments i accions a dur a terme en un calendari d’actuació que es difondrà en els municipis.

Tríptic prevenció mosquits

Últimas noticias

Contenido relacionado