02:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Visita oficial a la reina de les festes d’Almassora de 2016

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, i la regidora de Festes, Isladis Falcó, van visitar ahir a Marta Gargallo Limo, reina de les festes de 2016, en el seu domicili per a felicitar personalment a la jove i a la seua família per la seua recent designació. La pròxima representant local es va mostrar il·lusionada per formar part del projecte i accedir al tron d’Almassora com a sobirana nombre 55.

L’alcaldessa i l’edil de Festes també van tenir paraules d’agraïment per als pares de la futura reina, Alfonso Gargallo i Sabina Limo, per haver acceptat la proposta del consistori de continuar amb la tradició. Així, Marta Gargallo Limo rebrà la banda d’Almassora el divendres 13 de maig, moment en què rellevarà a Paula Muñoz Caudet, reina de 2015.

Els primers actes de la jove com a representant local seran el Pregó i la romeria a l’ermita de Santa Quitèria, que se celebraran els dies 14 i 15 de maig, respectivament. Les festes en honor a la patrona es desenvoluparan en aquesta edició entre el divendres 20 de maig i el diumenge 29.

Últimas noticias

Contenido relacionado