domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Xarxa de Municipis Valencians Cap a la Sostenibilitat celebra a Carcaixent la seua XI Assemblea General Ordinària

La Xarxa de Municipis Valencians Cap a la Sostenibilitat celebra aquest dimarts, 28 de febrer, la seua XI Assemblea General Ordinària al Teatre Don Enrique de Carcaixent. El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, presidirà l’acte en el qual es parlarà sobre la memòria d’activitats i la situació dels comptes dels exercicis 2015-2016. A més, es presentarà als assistents el Pla Estratègic 2017-2020 i el pressupost dels exercicis 2016-2017.

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà l’Adhesió al ICLEI i la Declaració Basca i, per a finalitzar, s’aprovaran les comissions de treball i els seus coordinadors per a dirigir les línies d’actuació.

A continuació tindrà lloc la jornada La custòdia del territori: innovació en la gestió i protecció del medi, on es farà una introducció a la custòdia del territori per part del president d’Avinença, Mario Giménez, i de la col·laboradora de la seua oficina tècnica, Belén López.

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, ha assenyalat que tant l’Assemblea com la jornada posterior «són els escenaris idonis per a la identificació dels nous reptes a través de la participació dels socis i l’intercanvi d’experiències amb ells, perquè no solament siga una reunió més sinó que siga una trobada enriquidora per a totes les parts», ha indicat.

A més, altres entitats parlaran sobre la custòdia del territori des de diferents perspectives. És el cas de Sales Tomás de la Fundació Limne que abordarà la custòdia fluvial, Sara Aunés de AE-Agró el discurs de la qual versarà sobre la custòdia dels aiguamolls, la custòdia agrícola serà a càrrec de Jordi Domingo, de la Fundació Global Nature i, sobre custòdia forestal parlarà Víctor-Benlloch, de la Codolla-Agullent. Dintre del programa de la jornada s’ha previst que l’alcalde de Càrcer, Josep Botella, explique l’experiència d’usar la custòdia del territori, que donarà pas a un debat posterior. La regidora de Medi Ambient de Carcaixent, Paula Lozano, donarà per conclosa la trobada.

Últimas noticias

Contenido relacionado