jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un xoc amb 5 cotxes implicats provoca cues de 7 quilòmetres en l’autovia A7 en la Vall d’Uixó

El sinistre s'ha produït al voltant de les 7.30 hores en el quilòmetre 282 de la citada autovia i, malgrat l'aparatositat, no s'han registrat víctimes mortals ni persones atrapades a l'interior dels cotxes.

Un accident múltiple en el qual s’han vist implicats 5 vehicles, ocorregut aquest matí en l’autovia A-7 València-Barcelona al seu pas per la localitat castellonenca de la Vall d’Uixó, està provocat retencions de fins a 7 quilòmetres en sentit Castelló, han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit i del Consorci Provincial de Bombers.

El sinistre s’ha produït al voltant de les 7.30 hores en el quilòmetre 282 de la citada autovia i, malgrat l’aparatositat, no s’han registrat víctimes mortals ni persones atrapades a l’interior dels cotxes.

Una unitat del Consorci de Bombers ha intervingut per a extingir l’incendi del motor d’un dels cotxes sinistrats, que han quedat immobilitzats en la calçada, per la qual cosa s’ha hagut de tallar un carril de l’autovia en sentit nord, la qual cosa està provocant retencions que, a les 8.00 hores del matí, eren d’uns 7 quilòmetres.

Últimas noticias

Contenido relacionado