La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l’Alcora comença hui amb l’obra, ‘Hereus’

La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora alça el teló, a partir d'avui a les 20 hores en l'Auditori de la Caixa Rural.

523

Ja està tot llest per a l’inici de la XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l’Alcora, que començarà hui, amb la posada en escena de l’obra ‘Hereus’ a càrrec del grup de teatre Pla i Revés, d’Altea. Es tracta d’una versió lliure de Joan Carratalà, qui protagonitza l’obra junt amb Maties Serrat, sota la direcció de Vicent Lloret.

El cicle se celebrarà durant quatre caps de setmana, els dissabtes 18 i 25 de novembre i 2 i 9 de desembre, amb representacions gratuïtes que tindran lloc a l’Auditori de la Caixa Rural, a les 20 hores.
En la presentació del cicle, la regidora de Cultura, Noelia Muñoz, ha destacat que aquesta iniciativa té com a objectiu “promocionar l’activitat teatral no professional, recolzar la tasca i creativitat dels grups de teatre amateurs i donar a conéixer la riquesa, originalitat i diversitat de les seues propostes escèniques”.

Així mateix, té com a finalitat “dinamitzar la vida cultural de l’Alcora”, i concretament, “valorar el teatre com un important motor cultural del nostre municipi”.

“De fet- explica- al llarg dels anys, la Mostra s’ha consolidat com tot un referent en l’àmbit local i provincial per als amants de les arts escèniques”.

La pròxima sessió tindrà lloc el dissabte 25 de novembre. El grup Barana Teatre, d’Albalat dels Sorells, representarà ‘Dement Forte’, de Joan Soler.
L’agrupació Zorongo Teatre, de Bétera, posarà en escena el dissabte 2 de desembre ‘Enroc de Reines’, de Pascual R. Huedo.
I el 9 de desembre, l’Associació de Teatre Pànic Escènic, de València, posarà el punt final a la Mostra amb la representació de l’obra ‘Les Ànimes de Lorca’, escrita per Iria Márquez i dirigida per Amparo Sospedra.
En relació a la present edició, la regidora ressalta que “amb els grups seleccionats s’ha dissenyat una mostra molt variada, amb obres que faran als assistents reflexionar, riure i emocionar-se”, ha conclòs.

Cal destacar que la Mostra de Teatre Vila de l’Alcora compta amb la col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.