martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els Zombies invadiran Paterna en un joc de supervivència únic

Tal com hi ha assenyalat el regidor de Joventut, José Manuel Mora, la iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Casa de la Joventut de Paterna, “busca oferir als jóvens del nostre poble una opció d’oci diferent“.

L’esdeveniment que tindrà una duració de unes de 7 hores, comptarà un equip de maquilladors i persones especialitzades en efectes especials que s’encarregaran de caracteritzar al centenar d’actors, així com als supervivents que siguen capturats i passen a convertir-se en zombies. A més amb l’objectiu de crear una atmosfera de pel·lícula i segons el guió, es muntaran campaments mèdics per a malalts i infectats i camps d’entrene militar.

El regidor de Joventut Mora ha explicat que “desde l’Ajuntament s’han dut a terme les gestions corresponents que permetran als paterneros i paterneras beneficiar-se d’un descompte oficial en el preu de les entrades de supervivent“. Per a això, ha afegit, “els interessats hauran de bonificar la mitat del preu durant la compra de l’entrada, i la resta, el dia de l’esdeveniment, quan se’ls demanarà el DNI per a demostrar que estan empadronats en Paterna”.

El preu de les entrades, que eixiran a la venda en la web survivalzombie.es, variarà en funció del personatge que es vullga interpretar durant el joc.

Últimas noticias

Contenido relacionado