domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El 112 ha atés 4.748 trucades i ha gestionat 2568 incidents des de l’inici de l’onada de fred

El 112 ha atés 4.748 trucades i ha gestionat 2568 incidents des de l’inici de l’onada de fred que ha deixat en escac a tota la Comunitat Valenciana, segons ha informat el servei d’emergències des del seu compte de twitter.


En la província de València la majoria d’incidències han estat referides a la pluja, on les ones han arribat a 6,2 metres d’alçària. Les comarques de l’interior han manifestat en molts casos que no han fet ús d’aquest servei per la mancança de cobertura en esgotar-se les bateries de les torres de telecomunicació.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, José María Ángel, demanarà aquest dilluns la seua compareixença en les Corts per a informar sobre la resposta al temporal que afecta aquesta setmana a la Comunitat Valenciana.

El Centre de coordinació d’emergències, situat a l’Eliana (província de València), és la institució encarregada de desenvolupar les competències que, en matèria d’emergències, té encomanada la Generalitat. L’edifici del Centre de coordinació d’emergències comparteix la seua ubicació amb l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències), amb el qual comparteix afinitats temàtiques.

Últimas noticias

Contenido relacionado