sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Hui La Unión Las Palmas – Playas Castellón FS

Partit bonic el que es podrà viure aquesta vesprada abans dues dels equips més en forma de la Categoria. Els Catalans de la Unió-Las Palmas de Santa Coloma que estan dirigits en la banqueta per un vell conegut de la parròquia albiblau com és Javi Rodríguez, ocupen el sisè lloc en la taula amb 27 punts i afronten aquest xoc després de venir de caure la setmana passada per la mínima 3-2 en la pista del Vfs Peña Esportiva.

Per la seua banda, el Platges CD Castelló FS de Manuel Collado cerca perllongar les seues ratxa de victòries allunyats del Ciutat del Castelló i fer bé el punt aconseguit la setmana passada precisament en Santa Coloma però davant Catgas I. Santa Coloma ‘B, que els permeta no solament lluitar per la tercera plaça, sinó per retallar distàncies amb el Liderat al que solament els separa 5 punts. El Míster Playero que ha deixat al capdavant per a aquest xoc a Vicente Arnau, Alberto i Rodro ens valora així aquest choche:

“He demanat als jugadors la màxima implicació per al difícil partit que ens espera en Santa Coloma. Ells estan capacitats amb el treball que fem diàriament per a competir i fer-ho ben si que es note la meua absència. Segur que els jugadors, Cos Tècnic es deixaren l’ànima per portar-se els tres punts. És una cultura que tenim instaurada en el vestuari i espere que em donen una alegria perquè estaré al tant de tot en la distància”. (Postil·lava el míster Manuel)

El conjunt Playero explicarà per a aquest xoc amb els jugadors del Filial de Tercera Divisió “Genís” així com de” Boris” en substitució del meta “Juanito” que per motius personals es perd aquest partit. En l’aspecte de lesions, tan solament ocupa la infermeria “Oscar Maeso” que segueix recuperant-se de la seua lesió.

Últimas noticias

Contenido relacionado