martes, 25 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

29 casos nous a València i 7 morts, sense data per a passar a la Fase 1

Dels 7 morts, 5 han sigut a residències de majors.

Així ho ha detallat este dissabte la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en la seua compareixença diària per a informar de la situació del coronavirus en la Comunitat Valenciana. Dels 42 nous contagis registrats en les últimes hores, 6 s’han detectat a la província de Castelló, 7 a Alacant i 29 a València.

El nombre de casos actius és actualment de 3.522, un 26 per cent del total, per la qual cosa “s’ha produït una evolució descendent molt important, ja que fa un mes era del 90 per cent”, ha subratllat Barceló.

La titular de Sanitat també ha subratllat que continuen baixant els ingressos fins a situar-se en 488, 49 menys que ahir. En l’UCI es troben 92, 4 menys d’ahir. Dels ingressats, 43 es troben a Castelló (11 en l’UCI); 140 a Alacant (45 UCI) i 305 a València (36 en UCI).

Respecte a les defuncions, els 7 decessos s’han produït a la província de València i 5 són residents, 6 amb PCR i un amb vincle epidemiològic.

Quant a la situació de les residències, hi ha casos positius en 76 -11 a Castelló, 25 a Alacant i 40 a València-. Sota vigilància hi ha 30: 9 a Castelló, 8 a Alacant i 13 a València.

Barceló ha apuntat que este matí s’ha publicat al BOE les mesures que s’implantaran a partir del pròxim dilluns en els deu departaments de salut que avancen a fase 1 de desescalada. Ara, l’administració valenciana analitzarà la informació per a traslladar-la als mitjans i a la ciutadania. “I en la resta continuarem treballant per a aconseguir la fase 1”.

Últimas noticias

Contenido relacionado