martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Problemes amb la gravació del ple de Vall d’Uixó on presuntament es va insultar als regidors del PP

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha destapat un exemple més de la falta de transparència del tripartit d’esquerres al no gravar el ple del passat dilluns en el qual s’aprovava, de forma definitiva, el pressupost municipal per a 2016. La secretària general, Olga Salvador, ha assegurat que “una vegada més hem de parlar de la falta de transparència, que tant predicaven en campanya”.

“Cal recordar que el tripartit  ningunea al PP al no contestar les compareixences, respondre el que no es pregunta, no facilitar els informes tècnics i, a més, s’enfaden en les comissions informatives perquè fem la nostra labor que és preguntar”.

Per a Salvador l’últim ple no es va gravar. “Al govern el que menys els importa és que els ciutadans vegen el ple, perquè el que volien era insultar als regidors del PP als quals ens va cridar vagues, frustrats, irresponsables i ignorants”. Aquestes han sigut les paraules que va usar el regidor d’Hisenda i Interior, Javier Ferreres (PSPV-PSOE), cap als regidors del PP i l’alcaldessa Tania Baños va negar la paraula al regidor Óscar Clavell.

La secretària general ha assegurat que “volen ocultar el que fan en el ple que ho han convertit en un circ capitaneado per Tania Baños”. Per açò, Salvador ha demanat respecte per als regidors del PP i transparència per a tots els ciutadans.

Últimas noticias

Contenido relacionado