9.063.837 euros, és el que invertirà la Diputació de Castelló en la millora de la xarxa de carreteres.

La Diputació invertirà més de 9 milions a millorar les carreteres en 2018, ara com ara hi ha programades 18 actuacions.

737

La Diputació de Castelló invertirà en 2018 més de 9.063.837 euros en la millora de la xarxa de carreteres provincial, especialment en les zones amb menys recursos de l’interior. Seran 24 actuacions de millora, les que durà a terme amb aqueixa inversió, 18 d’elles ja programades per a les pròximes setmanes.

Així ho ha anunciat el president de la Diputació, Javier Moliner, qui ha conegut en primera persona els treballs d’asfaltat i millora, que ja està desenvolupant el Govern Provincial en el Camí la Canà.

Moliner ha explicat que “tenim ja 18 actuacions programades, que el que pretenen és impulsar una vertebració del territori, que una i genere oportunitats, que trenque amb dualitats, i vertebre al món urbà amb el món rural, que connecte a la gent, les oportunitats d’un territori que sens dubte gràcies a les comunicacions pot pensar en un futur en el qual la població puga consolidar-se en les zones de l’interior”.

En aqueix sentit, el president ha explicat que “les infraestructures són la base de qualsevol projecció territorial, i per descomptat la base de la creació d’oportunitats i d’ocupació en un interior que avui veu amb més esperança que mai la possibilitat que s’òbriguen noves empreses, noves iniciatives sobre la base de què les comunicacions que té amb els principals nuclis de la província són millors”.
Entre les quals es poden trobar, està la CV-145 a l’altura de Torreblanca a Vilanova d’Alcolea, per ampliació de la calçada i millora de la seguretat vial, o la CV-111, accés a Vallibona des de la N-232 amb el reforç de ferm i millora de la seguretat.
Dins d’aquest pressupost, es troben les millores de seguretat viral en travessies urbanes en carreteres provincials, amb un total de 334.296 euros, com són, la CV-159 Les Useres, la CV-166 Culla o la CV-166 Benassal.