09:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La jutgessa prorroga la instrucció del cas de l’accident de metro quatre mesos

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) han informat que esta resolució del jutjat no és ferm i enfront d'ella cap recurs de reforma davant el mateix jutjat en el termini de tres dies o si escau recurs d'apel·lació en el termini de cinc dies.

La titular del Jutjat d’Instrucció número 21 de València ha acordat prorrogar altres quatre mesos la instrucció de la causa per l’accident de Metre ocorregut a València el juliol de 2006 en el qual van morir 43 persones i 47 van resultar ferides.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) han informat que esta resolució del jutjat no és ferm i enfront d’ella cap recurs de reforma davant el mateix jutjat en el termini de tres dies o si escau recurs d’apel·lació en el termini de cinc dies.

L’acte dictat per la magistrada Nieves Molina Gasset s’ha adoptat després que el passat 19 de febrer la secció segona de l’Audiència Provincial de València ordenara al Jutjat d’Instrucció número 21 que reobrira, per tercera vegada, la recerca de l’accident de metre del 3 de juliol de 2006.

A més de la reobertura, l’Audiència ordenava a la jutgessa instructora que cridara a declarar als investigats en la causa i que, de no ser necessàries noves diligències, vaja a judici.

Uns mesos abans, el juny de 2017, la magistrada Nieves Molina, com a titular del jutjat d’Instrucció número 21, havia rebutjat els recursos interposats per la Fiscalia i per tres acusacions particulars i va confirmar el sobreseïment de la causa, que després va ser reoberta i que ara el seu període d’instrucció ha sigut prorrogat, altres quatre mesos, descartant els tres anys que sol·licitava la fiscalia.

En els fonaments jurídics de l’acte donat a conéixer avui, la magistrada accedeix a la petició de pròrroga de la instrucció en considerar complexa la causa, segons estableix la llei d’Enjudiciament Criminal.

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado