domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Educació informa el Consell sobre les actuacions d’emergència al CEIP Penyagolosa de Borriana

El pressupost previst per a aquestes actuacions ascendeix a 266.200 euros. 

El Ple del Consell ha sigut informat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Resolució del 14 de desembre de 2018, per la qual es declara d’emergència les actuacions per a l’execució de les obres de substitució de la coberta de l’edifici d’educació primaria del CEIP Penyagolosa de Borriana, així com la reparació dels danys ocasionats per les pluges a l’interior del centre. El pressupost previst per a aquestes actuacions ascendeix a 266.200 euros.

La Unitat Tècnica de la Direcció Territorial de Castelló, que depén de la Conselleria d’Educació, va elaborar, el 13 de desembre de 2018, un informe sobre la inspecció duta a terme al CEIP Penyagolosa per a comprovar els danys produïts a l’edifici per les últimes pluges que es van registrar a la localitat.

El document indica que les precipitacions han provocat danys greus tant a la coberta de l’edifici de primària com a l’interior, ja que s’ha després part del fals sostre de la segona planta i s’han produït danys en les instal·lacions elèctriques a causa de l’aigua infiltrada. Aquest fet va provocar el desallotjament immediat de la segona planta de l’edifici i la reubicació de l’alumnat a la primera planta i en la planta baixa.

L’informe conclou que la situació del centre suposa un greu perill per als usuaris de l’edifici, ja que no té les garanties de seguretat ni salubritat suficients i es considera urgent la realització de les obres de reparació.

Tenint en compte aquests fets es declara d’emergència la realització de les actuacions i s’adjudiquen els treballs a l’empresa Reformas y Contratos Sánchez Amorós, SL.

Últimas noticias

Contenido relacionado