sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alaquàs celebrarà una plantació d’arbres

L’activitat s’iniciarà a les 11 hores a l’Albereda de les Autonomies i en ella podran participar les associacions i les veïnes i veïns que ho desitgen

L’Albereda de les Autonomies d’Alaquàs serà l’escenari de la plantació d’arbres organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per al proper dissabte 16 de desembre. A partir de les 11 hores, totes les persones que ho desitgen podran participar en aquesta iniciativa mediambiental organitzada amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes que es va celebrar a nivell internacional el passat 11 de desembre. L’objectiu és conscienciar la població sobre el respecte al medi ambient i fomentar iniciatives participatives per ensenyar la ciutadania a cuidar els arbres.

Està prevista la plantació de 20 lledoners i 2 freixes al llarg de l’Albereda a més de 7 plantes trepadores de l’espècie coneguda com wisteria que es col·locaran en les pèrgoles. A més, es durà a terme la reposició d’alguns dels arbres plantats l’any 2014 al que van assistir més de 400 persones. Al llarg del matí hi haurà també un concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets que assisteixen i es lliuraran regals per la participació.

L’activitat forma part de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal de conscienciar la ciutadania de la importància de la sostenibilitat i promoure l’ecologisme. L’objectiu és construir entre totes i tots una ciutat més neta i respectuosa. Per això, al llarg de l’any s’organitzen tot tipus d’activitats als Horts Urbans i als diferents parcs públics.

Últimas noticias

Contenido relacionado