domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Dos Guàrdies Civils fora de servei ajuden a auxiliar a 15 persones d’un incendi en un edifici de la població d’Albal

Gràcies a la professionalitat i determinació amb la qual van actuar els agents van aconseguir socórrer a aquestes dues persones i evitar així un mal major

Els Guàrdia Civils es trobaven passejant per la localitat d’Albal el passat 22 d’aquest mes, quan van observar com eixia fum negre de la finestra d’un habitatge, així com a diverses menors cridant i demanant auxili.

Davant tal fet un dels agents, ix corrent cap a l’interior de l’edifici mentre que l’altre avisa telefònicament al Centre d’Operacions i Serveis de la Guàrdia Civil per a comunicar la situació.

Una vegada a l’interior de l’edifici l’agent abans esmentat intent apagar el fum juntament amb un veí de la finca amb un extintor.

Davant la poca visibilitat produïda pel fum i la toxicitat del mateix decideixen anar reptant al llarg del replà, cridant per a intentar localitzar a la gent que estava en els habitatges i poder evacuar-les.

Malgrat la gran dificultat i perillositat produïda pel fum, la gran calor, la nul·la visibilitat i la possibilitat que poguera produir-se alguna explosió per fuita de gas o una altra circumstància, s’aconsegueix accedir a alguns dels habitatges i evacuar a cinc persones (menors i majors d’edat) i a dos gossos que es trobaven en el lloc, dirigint a tots ells a la via pública.

Posteriorment arriben al lloc dues patrulles de la Guàrdia Civil de Paiporta, una patrulla de la Policia Local d’Albal, una dotació de Bombers i un SAMUR.

Es desallotgen uns 15 veïns sent com a conseqüència de l’incendi atesos per atacs d’ansietat i inhalació de fum 8 d’ells, entre els quals es troben un dels Guàrdia Civils.
Gràcies a la ràpida actuació d’aquests Guàrdia Civils es va poder evitar un mal major.

Últimas noticias

Contenido relacionado