domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els veïns de Port Saplaya exposen les seues propostes per al programa del PP d’Alboraia

La falta de neteja, l'escassa il·luminació, l'abandó i les guerres obertes del govern amb col·lectius de la zona van centrar les reivindicacions dels veïns

Divendres passat, representants del Partit Popular d’Alboraia encapçalats per la seua candidata Virginia Garrigues, van començar les reunions per a dissenyar el seu programa de govern. Tal com ja van informar, des del mateix partit, els mateixos veïns són els que redactaran el text que els populars portaran com a full de ruta de govern.

Durant la reunió, els veïns van transmetre als populars les inquietuds i els desencantaments que porten durant els huit anys de govern socialista. En aquesta, es va tractar la falta de neteja i manteniment de les zones comunes que, després de desfer l’entitat de conservació, no han tingut el manteniment suficient. La falta d’il·luminació, segons els residents, provoca inseguretat i, per això, es converteix en una zona insegura tant per a veïns com per a turistes. L’accés nord al port i l’ampliació de la V-21 van ser uns altres dels temes que es van tocar durant la cita veïnal. Respecte a això, els populars van comentar que ja han votat, al costat de tots els grups, les postures sobre aquests temes i que sempre defensaran els interessos d’Alboraia.

Segons ha manifestat la candidata popular, “no hem vingut a prometre la lluna però sí que volem conéixer les seues inquietuds. Nosaltres sempre hem estat al costat dels veïns de Port Saplaya: quan els van llevar la seu social al club nàutic, amb el tancament de l’entitat de conservació, o amb el conflicte del port nàutic, així com amb tots i cadascun dels atropellaments de l’actual govern a aquesta zona del poble”. Per això, de la mateixa manera, “hem volgut transmetre als veïns que som la seua veu i volem ser la seua opció per a retornar tot el que aporten al nostre municipi. Port Saplaya és molt més que una bonica foto per a Fitur. Alguna cosa que alguns no han comprés”, va postil·lar Virginia Garrigues.

Últimas noticias

Contenido relacionado