sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar geolocalitza els seus recursos sanitaris per a facilitar l’accés a la població.

Totes aquestes accions s’engloben dins del programa “Alfafar És Saludable”.

Des de la regidoria de Sanitat i seguint amb el cronograma establit en l’Estratègia de Promoció i Prevenció de la Salut en el Sistema Nacional de Salut, i el Pla de Salut de la Comunitat Valenciana, als quals s’ha adherit la localitat, Alfafar ha geolocalitzat els recursos sanitaris dels quals disposa.

Les ubicacions d’Alfafar han sigut plasmades en l’aplicació del mapa “Localitza Salut”, pertanyent al Ministeri de Sanitat, acció que forma part de l’estratègia. Les localitzacions que poden trobar-se en el mapa són, els Centres de Salut que se situen dins del municipi, les zones considerades cardioprotegides i les farmàcies, entre altres.

Aquesta aplicació informàtica, desenvolupada pel Ministeri de Sanitat, és senzilla i permet a la població visibilitzar i fer accessibles recursos i activitats que contribueixen a la salut i benestar de les famílies d’Alfafar.

Es pot accedir a aquest mapa a través de la web “Localitza Salut“, . En aquesta primera fase s’han introduït aquestes ubicacions, però en una segona fase també estaran la resta d’ubicacions actives en salut disponibles per a tota la població tan mediambientals, culturals o sanitàries privades, entre altres.

El Regidor de Sanitat, Eduardo Grau, ha comentat que “aquestes accions són l’inici d’un programa anomenat Alfafar És Saludable, on cerquem donar a conéixer totes les actuacions que tant des de les diferents regidories de l’ajuntament, com de totes les associacions i entitats privades, es realitzen, amb l’objectiu de millorar el benestar dels i les alfafarenses“.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta per donar visibilitat d’aquests punts que afavoreixen a la salut de tota la població. A més faciliten l’accés als recursos tant municipals, com a privats i comunitaris (recursos d’associacions), que contribueixen a millorar i augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’Alfafar. Aquestes accions s’engloben dins del programa “Alfafar És Saludable”, un pla de millora de la qualitat de vida que, des de la regidoria de Sanitat, s’ha engegat amb les adhesions als plans anteriorment nomenats, que han suposat la inclusió d’Alfafar dins de la “Xarxa Valenciana de Municipis per la Salut”.

Últimas noticias

Contenido relacionado