martes, 18 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar promociona els llibres dels escriptors i escriptores del municipi amb una innovadora campanya.

Els pròxims dies, 1 i 2 d’abril Alfafar tornarà a celebrar una nova edició de la Fira del Llibre, consolidant-se una vegada més com una fira molt completa en la qual gaudir en família.

Per a promocionar aquesta nova edició de la Fira del Llibre, des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha engegat una campanya de street màrqueting amb els llibres dels autors i autores del municipi.
Des d’avui fins diumenge que ve dia 2 d’abril, en la Plaça de l’Ajuntament podran trobar-se, en els bancs de la plaça, diferents exemplars dels llibres escrits pels autors i autores de la localitat.
Amb aquesta iniciativa es pretén no solament donar-li una major difusió als llibres dels escriptors i escriptores locals traient els seus llibres al carrer, sinó també fomentar l’hàbit de lectura entre els i les alfafarenses i donar-los a conèixer aquestes obres. Es tracta d’una innovadora campanya amb la qual convidar a tota la població a la VI Fira del Llibre d’Alfafar.

Alguns dels autors i autores d’Alfafar que estaran presents en la Fira del Llibre, trobem a Antonio Andújar Castre autor de “Bib-Rambla”, Joaquín Juliá amb el llibre “Tot és perfecte”, José Pascual amb “Trenta-nou pergamins”, Salvador Raga amb “Trenta dones fascinants en la història de València”, Rafael Mata autor del lliure “Espai Fosc”, Vicente Sala amb “Mercedes, una xiqueta de la guerra”, Marisol Ixes autora de “Saga”, Juan Manuel Baixauli amb “El viatge impossible”, Do Pons autora de la saga “La terra”, Nerea Romero autora del llibre “Vivint amb el meu exnovio”, Empare Ga amb el seu llibre “Presa en la llum” i Rafael Alemany amb “El tresor dels jesuïtes”.

A més la fira explicarà de nou amb multitud d’activitats per a tots els gustos i edats: presentacions i lectures de llibres, explica-contes, tallers i espectacles infantils, música en directe, teatres, marionetes i moltes altres activitats, en l’organització de les quals s’han implicat un any més tan professionals del món editorial i literari, com a entitats i escriptors i escriptores del municipi.

Últimas noticias

Contenido relacionado