viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alfafar exalta als seus representants fallers per al 2018

Daniela Gómez dels Àngels, Fallera Major Infantil de València 2018 va acompanyar al costat de la seua cort als màxims representants d’Alfafar.

Alfafar ha exaltat a les seues falleres majors, Marta Berlanga, Fallera Major d’Alfafar 2018, Patrícia Raga, Fallera Major Infantil 2018 i David Zacarés, President Infantil per al pròxim any, en un acte molt emotiu per a les falles d’Alfafar.
Ja s’ha viscut el primer acte amb els protagonistes de les pròximes falles 2018. L’acte, que es va dur a terme en el Centre Cultural “El vaig moldre” de Benetússer va congregar a tota la població fallera per a presentar als quals seran els màxims representants de l’exercici faller 2018.
A l’acte que va començar a les 12.00 hores va començar amb un audiovisual anomenat “Somnis” on s’ha plasmat el somni dels tres representants fallers a aconseguir el seu somni.
L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Alfafar i President nat de Junta Local Fallera, Juan Ramon Adsuara, el regidor de Falles, Eduardo Grau, la Corporació Municipal i diverses personalitats del teixit associatiu de la localitat.
A més es va comptar amb unes convidades especials, la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez dels Àngels i la seua cort d’honor, van voler saludar als nous triats d’Alfafar i acompanyar-los en aquest dia.
Marta, Patrícia i David, van viure uns moments únics rebent unes boniques paraules per part de les seues mantenidores. En aquest cas, compost pel jurat extern que els va seleccionar fa ara uns mesos.

Últimas noticias

Contenido relacionado