sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora aposta per la gastronomia en la ‘Fira del Pinxo i el Vi’

Almassora inaugura aquesta vesprada, la primera edició de la ‘Fira del Pinxo i el Vi’, amb 34 proposades culinàries elaborades per bars i restaurants locals.
Els assistents podran degustar mossos dolços, salats, amb ingredients de la terra o amb components exòtics -acompanyats d’una beguda- per un total de tres euros, que serà el cost dels tiquets que l’organització posarà a la venda entre avui, divendres 3, i diumenge 5 de novembre.
Per al regidor de Comerç, Roger Beltrán, la iniciativa “suposarà un aparador per a l’hostaleria i el comerç d’Almassora, als quals els agraïm la col·laboració en la realització d’un esdeveniment que esperem que es convertisca en una cita anual amb la qual dinamitzar l’activitat de cap de setmana en el municipi”.
En aquesta mateixa línia s’ha manifestat l’edil de Turisme, Amaya Gómez, qui ha recordat “que aquest tipus d’iniciatives atrauen visitants de localitats properes que, després, es queden a passar la nit o la vesprada a Almassora i consumeixen en els negocis locals”.
Precisament amb l’objectiu de complementar l’oferta gastronòmica i enriquir l’experiència, les Regidories de Comerç i Turisme han programat les actuacions del grup de flamenc Alhaire (divendres 3) i del conjunt de rock Calavera Jones (dissabte 4), a les quals sumaran l’animació infantil del diumenge al matí. A més, els assistents podran adquirir productes ‘gourmet’ que la Cooperativa de Crèdit San José exposarà en la fira.
L’horari d’obertura de la ‘Fira del Pinxo i el Vi’, serà de 19.00 a 23.00 hores divendres i dissabte i d’11.00 a 14.00 hores diumenge. Está previst que l’alcaldessa, Merche Galí, i la primera tinent d’alcaldessa, Susanna Nicolau, acompanyen els edils de Comerç i Turisme en la inauguració de la fira aquesta vesprada.

Últimas noticias

Contenido relacionado