19:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora ofereix un curs de dinamització turística per a aturats 

L’Ajuntament d’Almassora amplia la seua oferta formativa gratuïta amb la realització d’un curs de Dinamitzador de Recursos Turístics, impartit pel personal del Centre de Turisme de Castelló, dirigit a persones en situació de desocupació. Les classes començaran el 7 de març i com a projecte final els assistents hauran de dissenyar un o dos itineraris guiats de la localitat que puguen realitzar-se amb grups de visitants.

Durant les 30 hores de durada d’aquest curset, els alumnes hauran d’identificar quins espais naturals o culturals del municipi tenen major potencial turístic. El grup es desplaçarà fins a algun d’aquests llocs per a estudiar sobre el terreny com dissenyar una activitat per a visitar-lo. Els assistents també rebran formació per a elaborar projectes de patrimoni i d’educació ambiental i per a reconèixer la flora i la fauna de cada zona i mostrar-la en els itineraris.

La Regidoria de Joventut ha organitzat aquests cursos amb l’objectiu de “oferir una formació amb possibilitats reals de materialitzar-se en un treball, ja que el sector turístic té molta força en la nostra província”, tal com ha explicat l’edil delegat de l’àrea, Xavier Trenco. La regidora de Turisme i Patrimoni, Amaya Gómez, ha explicat que aquesta formació suposa “una oportunitat única perquè els propis veïns d’Almassora, que coneixen millor que ningú el nostre poble, ens ajuden a potenciar els nostres valors naturals, culturals i històrics ”.

Aquest curs de Dinamitzador de Recursos Turístics està dirigit exclusivament a persones aturades i es realitzarà entre el 7 i l’11 de març, en horari de 9 a 15 h. en la sala de formació de l’Ajuntament d’Almassora. La data límit d’inscripció és el 29 de febrer, tràmit que els interessats hauran de fer a través de la secretaria virtual de la web www.cdt.gva.es. Per a apuntar-se, hauran de descarregar i emplenar el document d’inscripció i adjuntar també el seu DNI i una còpia del DARDE, el document que acredita la seua situació de desocupació.

L’Ajuntament d’Almassora ha anunciat la seua intenció de seguir col·laborant amb el Centre de Turisme de Castelló per a ampliar la seua oferta formativa tant per a joves com per a altres veïns que desitgen reciclar-se professionalment. En aquesta mateixa línia, el consistori oferirà durant el mes de febrer unes jornades de formació promogudes per la Cambra de comerç de Castelló en la qual els assistents aprenderan a manejar les eines per a cercar treball per internet, elaborar un currículum, adaptar-se a un mercat laboral canviant i superar una entrevista de treball amb èxit.

Últimas noticias

Contenido relacionado