viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora recupera la festa infantil de Carnestoltes

Els xiquets i xiquetes d’Almassora es preparen per a la celebració del Carnestoltes, festivitat per a la qual el consistori ha programat el 5 de febrer una festa infantil amb tallers, animació i música. El centre social del carrer Sant Felip serà l’epicentre d’aquesta celebració, que suposa la recuperació d’una festa per als menors de la població i que ha sigut programada després de la finalització de les activitats escolars.

Així doncs, a les 17.00 es posaran en marxa els tallers de maquillatge, màscares, disfresses, globoflèxia i activitats d’animació que durant dues hores divertiran als xicotets. A les 19.00 donarà començament una actuació musical sobre l’escenari del centre social que allargarà la festa fins a les 20.00, moment a partir del com es condicionarà aquest espai per a les celebracions de la nit, pensades per als joves.

En aquest sentit, l’Associació de Penyes i Colles, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, repetirà el cercavila que en edicions anteriors ha omplert Almassora de disfresses i música. A les 23.30, la desfilada, encapçalada per un grup de ‘batukada’, eixirà de la plaça Pere Cornell per a dirigir-se, a través del carrer Sant Quitèria, fins a Sant Felip. Allí varis la pròpia ‘batukada’ i diversos discjockeis animaran la festa, que s’espera que reunisca a prop de 300 joves.

El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha explicat que la recuperació de la celebració infantil suposa “oferir als xiquets i xiquetes d’Almassora l’oportunitat de passar el Carnestoltes tots junts i complementar les activitats programades pels col·legis”. L’edil ha destacat que les AMPA han acollit la realització d’aquest esdeveniment “amb els braços oberts, perquè creien que era necessari que l’Ajuntament contribuira amb aquesta festa que tant gaudeixen els més xicotets”.

Respecte a la celebració posterior, Trenco ha assenyalat que “els joves l’esperen amb il·lusió perquè representa una oferta d’oci amb la qual habitualment no compten en el poble”. El regidor ha agraït el paper dels organitzadors i ha recordat que la seguretat estarà garantida gràcies a la Policia Local i a la contractació de personal de seguretat addicional.

Últimas noticias

Contenido relacionado