sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almassora celebrarà la seua tradicional Fira de Nadal del 15 al 17 de desembre

Almassora il·luminarà la Vila per a acollir la Fira de Nadal, una quinzena comerciants locals participaran en el mercat, en el qual també instal·laran una taverna.

La Vila d’Almassora s’il·luminarà el cap de setmana del 15 al 17 de desembre per a la celebració de la tradicional Fira de Nadal. L’escenari triat per la Regidoria de Comerç i l’Associació de Professionals i Comerciants d’Almassora (Aproca) per a l’esdeveniment serà la plaça Major, on 15 negocis exposaran els seus productes i on el consistori situarà una caseta que donarà el servei de bar.
“Il·luminarem la plaça de manera especial i aprofitarem l’encant del nucli històric d’Almassora per a crear un ambient nadalenc que, estem segurs, afavorirà les visites i les compres en els comerços col·laboradors” ha manifestat el regidor de Comerç, Roger Beltrán
La nova ubicació suposarà “un al·licient tant per l’espai com per la il·luminació, la qual farà que no solament gent d’Almassora, sinó també gent de fora, s’acoste a veure la plaça de l’antic ajuntament”, ha assegurat el president d’Aproca, Javier Navarro. En paraules de Navarro, el resultat serà “bonic i innovador” i “en pocs anys podem convertir Almassora en un punt de referència per a visitar en Nadal”.
Com a incentiu addicional, els comerciants sortejaran una quinzena de regals entre tots els clients que adquirisquen productes en el mercat. Així doncs, la Fira de Nadal obrirà les seues portes divendres 15 a les 18.00 hores i romandrà en funcionament fins a les 21.00 hores. Un grup de música flamenca amenitzarà la vesprada, en la qual el consistori, CaixAlmassora i Aproca també faran lliurament dels premis als guanyadors del concurs d’aparadors.
Durant la jornada de dissabte, el públic podrà acostar-se a comprovar la gran varietat de productes que ofereixen els comerciants locals des de les 10.30 i fins a les 14.00 hores i, a la vesprada, de 18.00 a 21.00 hores. A partir de les 19.00, veïns i visitants podran gaudir de música rock en viu. La jornada de diumenge repetirà idèntic horari (excepte per l’hora de tancament, que s’avançarà a les 20.00) i complementarà l’oferta comercial amb activitats infantils durant tot el matí. A les 18.30 hores tindrà lloc el sorteig dels productes que els comerciants regalaran als clients que hagen realitzat les seues compres de Nadal en el mercat.

Últimas noticias

Contenido relacionado