sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els alumnes del CEIP Covalta d’Albaida celebren el dia escolar de la pau

Els alumnes del col·legi públic Covalta d’Albaida han commemorat aquest matí el dia escolar de la no-violència i la pau (DENIP) a la Plaça Major de la ciutat d’Albaida. L’activitat promoguda i organitzada des de la pròpia escola pretén promoure valors com la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans i la pau entre els seus estudiants.

Una de les millors maneres de transmetre els valors entre els xiquets i xiquetes i així conscienciar-los dels problemes del món és ajudar de manera activa a totes i a tots aquells que ho necessiten. Per això, els educands han baixat des del parc de la Glorieta, formant una cadena solidària, amb aliments que han entregat a la taula que Cáritas havia preparat a la Plaça Major.

Lucia Company, regidora d’Educació, ha mostrat el seu suport a aquesta activitat perquè “es important educar als menuts amb una sèrie de valors per ser homes i dones de bé en el futur’’. I ha afegit que, tot i que es tracta d’una activitat organitzada per un dels centres educatius de la ciutat d’Albaida, “continuarem donant suport a totes aquelles iniciatives en què els col·legis demanen la nostra col·laboració perquè el treball conjunt de totes les institucions es fonamental per garantir una educació de qualitat”.

Després de l’entrega dels aliments, els alumnes del col·legi públic Covalta han gaudit d’un esmorzar amb el Palau dels Milà i Aragó de fons abans de tornar a les classes. Els xiquets i xiquetes han viscut un matí diferent, i sobretot solidari.

Últimas noticias

Contenido relacionado